Pentru a ramane competitivi pe piata constructiilor, societatea Luca Prest ofera o gama cat mai variata de servicii, putand realiza astfel proiecte de amploare, de o calitate superioara si in timpul impus de beneficiari.

Punctele noastre forte sunt:

 • experienta in realizarea de constructii de toate tipurile
 • promptitudine, eficienta si calitate in executia lucrarilor
 • flexibilitate in rezolvarea problemelor.

Va invitam sa urmariti prezentarea noastra pentru a va forma o imagine de ansamblu asupra firmei noastre si sa ne contactati pentru o colaborare.

Misiunea firmei noastre este de a executa lucrari la cele mai inalte standarde de calitate, care sa asigure clientilor sai satisfactia unei lucrari durabile si de calitate maxima.

 • EXECUTIE PARCURI EOLIENE

  Luca Prest a luat parte la constructia unora dintre cele mai mari parcuri eoliene din Romania, cum ar fi Parcul Eolian Cogealac, Casimcea, Fantanele, Crucea de Nord, Gemenele, Cernavoda, Topolog, prestand servicii de calitate pentru unii dintre cei mai mari proprietari de astfel de parcuriL: CEZ Romania, Verbund Energy, VESTAS, GDF Suez, si lista poate continua. Serviciile noastre s-au incadrat in cerintele clientilor, fiind recomandati mai departe pentru alte lucrari executate cu termene de finalizare si calitate bine definite. Pentru executia parcurior eoliene, Luca Prest asigura executii de fundatii turbine de diverse tipuri, executie drumuri si fundatii pentru turbine General Electric, executii statii electrice, executii trasee si drumuri de acces, etc. Ne putem angaja in preluarea oricarui tip de proiect de executie parc eolian deoarece beneficiem de utilaje diverse si o echipa profesionista pregatita de orice.
 • CONSTRUCTII CIVILE

  Proiectele de constructii civile executate de Luca Prest sunt realizate si vor fi realizate la cele mai inalte standarde calitative, datorita materialelor de calitate folosite si a gamei variate de utilaje disponibile pentru astfel de lucrari. Pana in prezent, Luca Prest s-a angajat in constructii de drumuri, constructii rezidentiale de tip imobil de locuinte, case unifamiliale, reabilitarea cladirilor de tip monument istoric sau constructia spitalelor.
 • CONSTRUCTII INDUSTRIALE

  Pe o piata industriala in dezvoltare, noi cei de la Luca Prest suntem pregatiti pentru orice proiect de constructii industriale, avand deja o experienta vasta in acest domeniu. De la statii de betoane si de epurare, la amenajare hidroenergetica si statii energetice in cadrul parcurilor eoliene, va stam la dispozitie cu utilaje performante si personal calificat pentru indeplinirea celor mai pretentioase proiecte industriale ale dumneavoastra, pana la cele mai mici detalii.
 • CONSTRUCTII SPECIALE

  In categoria constructiilor speciale in executarea carora Luca Prest se angajeaza cu maxim de profesionalism si responsabilitate sunt reabilitarea cladirilor de tip monument istoric, sali polivalente, complexe comerciale, spitale, statii de epurare si de beton. O constructie speciala este o investitie pe termen lung si conteaza pentru Luca Prest la fel de mult ca pentru dumneavoastra ca si client.
 • ANTREPRENORIAT GENERAL

  Luca Prest a crescut odata cu evolutia pietei constructiilor in Romania, ceea ce a dus la perfectionarea metodelor noastre de management. Prin serviciul de Antreprenoriat General noi putem organiza si aborda fiecare proiect in mod individual si cat mai eficient, putem oferi rezultate tehnico-economice excelente, aici intervenind si capacitatea de logistica de care dispunem. Luca Prest dispune de o echipa profesionista de specialisti capabila sa rezolve situatii potentiale de criza, cu promptitudine si eficienta in executie, asigurand un management al finantelor si al proiectelor la cele mai inalte standarde.
 • INCHIRIERI UTILAJE

  Luca Prest dispune de o gama variata de utilaje si echipamente de constructii necesare realizarii si executarii oricarui tip de proiect, de la lucrari de drumuri, lucrari rezidentiale, constructii speciale, parcuri eoliene, la cele mai mari pretentii in acest domeniu. Serviciile noastre de inchiriere utilaje sunt foarte eficiente si prompte, dumneavoastra putand beneficia de diverese tipuri de excavatoare, cilindre compactoare, camioane, buldoexcavatoare, automacarale, bobcat-uri, cilindri compactori, incarcatoare cu brat telescopic, schele pentru fatade, incarcatoare frontale, cofraje metalice si multe alte echipamente de constructie. Contactati-ne si noi va vom pune la dispozitie utilajele necesare in cel mai eficient mod si in cel mai scurt timp posibil pentru ca proiectul dumneavoastra sa ia forma cat de curand.
 • PROIECTARE

  Luca Prest va ofera o gama completa de servicii printre care si cele de proiectare pentru diverse tipuri de lucrari civile si industriale, speciale, parcuri eoliene, etc. asumandu-ne acelasi angajament indiferent de complexitatea lucrarii. Respectam in totalitate si in detaliu toate etapele proiectarii, consultandu-ne atent cu clientii nostri pentru a obtine rezultatul finit dorit la cele mai inalte standarde. Beneficiem de asemenea de o echipa profesionista si specialisti in proiectare care intotdeauna vin cu cea mai fiabila solutie privind tema de proiectare. Indiferent de tipul lucrarii, la Luca Prest suntem mereu informati asupra tuturor modificarilor legale necesare aprobarii unui proiect e constructie, obtinand intotdeauna toata avizele si autorizatiile necesare care sa indeplineasca standardele tehnice. La toate acestea se adauga si asistenta tehnica profesionala pe intreaga durata a executiei si verificarea finala a conformitatii executiei.
 • EXECUTIE LUCRARI

  Luca Prest executa lucrari de orice tip, de la proiecte constructii civile ca imobile de locuinte, reabilitatri cladiri monumente istorice, locuinte unifamiliale, la lucrari industriale, lucrari drumuri, parcuri eoliene si lucrari speciale de tip amenajari hidroenergetice, complexe comerciale, etc. Orice propunere de proiect de constructii este perceput ca o provocare pentru noi, avand ocazia sa ne dezvoltam strategiile de executie a lucrarilor de constructii si sa crestem concomitent cu piata constructiilor din Romania si nu numai. Executia lucrarilor de constructie de catre Luca Prest se va face la cele mai inalte standarde, bazandu-ne pe profesionalismul echipei noastre si pe experienta dobandita prin proiectele noastre realizate de la inceputul activitatii noastre. Un plus pe care il oferim clientilor nostri este si parcul logistic de utilaje de care dispunem si care ne permite executia rapida si completa a lucrarilor intr-un timp optim.