Fiind foarte greu să vă plimbăm prin toată ţara, pe acolo unde ne-am lăsat amprenta şi o parte din suflet, vă poftim să înţelegeţi „filosofia” Firmei de constructii – Luca Prest vizitând măcar virtual ”casa noastra”  şi locurile noastre de muncă, acolo unde, cu siguranţă se va vedea responsabilitatea aportului nostru la construirea unei civilizaţii moderne.

FILOSOFIA

Filosofia noastră se circumscrie acestui motto şi tot ceea ce întreprindem nu face altceva decât să întărească spusele noastre.

  • Ce înţelegem prin remarcabil? Că suntem în permanentă in căutare de proiecte aşa-zise grele, după a căror punere în exploatare să simţi că ai făcut ceva cu totul special.
  • Cum tratăm clienţii? Nu doar educaţia şi structura, ci şi raţiunea ne obligă să tratăm fiecare proiect şi produs cu maxim de responsabilitate, indiferent care ar fi miza, deoarece de noi depind chiar vieţile şi viitorul oamenilor. Clienţii ar fi, până la urmă, cei ce trebuie întrebaţi.
  • Ce este foarte important? Pentru noi este foarte importantă creşterea, dar mai ales creşterea sănătoasă împreună cu partenerii şi asta am transmis încă de la început, pentru ca apoi să le probăm promisiunea.
  • Despre seriozitate? Ar fi de spus că în jurul celor aproximativ 40 de angajaţi există cel puţin tot atâtea micro universuri, familii, responsabilităţi, educaţie, destine, ori cu aşa ceva nu este de glumit, iar dacă vorbim despre seriozitatea ce derivă din raţiunea afacerii, atunci chiar Franco Modigliani spunea că în jurul fiecărei unităţi monetare investite în construcţii se crează o potenţială replicare de 100 de ori a acesteia.
  • Despre rezultate? Rezultatele vin cu timpul şi trebuie să reflecte implicarea. Rezultatele noastre sunt la vedere, fie că adăpostesc oameni sau afaceri, fie că apără de inundaţii sau eroziuni, fie că vă ajută să găsiţi cea mai bună soluţie de proiectare, fie că este platforma pe care o industrie sau un complex de industrii trebuie să funcţioneze perfect.

…iată de ce nu avem motive sa fim trişti şi vă invităm să ne cunoaştem.