FILOSOFIA

Filosofia  firmei de constructii Luca Prest se circumscrie motto-ului  ”respect pentru constructii” iar toate actiunile noastre se indreapta in aceasta  directie.

  • Servicii remarcabile realizare de proiecte ambitioase sau interesante, după a căror punere în exploatare să simţi că ai făcut ceva cu totul special.
  • Relatia stransa cu clienţii suntem structurati sa ne respectam clientii, respectiv sa tratam cu profesionalism si seriozitate fiecare proiect in parte pentru ca, de ce nu, sunt cea mai buna carte de vizita a unei firme de constructii.
  • Dezvoltarea companiei–  cautam sa ne adaptam continuu la cerintele pietii, sa ne eficientizam personalul si utilajele si sa ne crestem cifra de afaceri de la an la an pentru a ne crea un nume si un renume pe piata constructiilor pe plan national.
  • Seriozitate am reusit sa ne formam o echipa de incredere si cu simt de raspundere care sa reprezinte intocmai filozofia Luca Prest astfel incat sa putem garanta cea mai buna calitate clientilor si beneficiarilor  nostri.
  • Rezultatele sunt cele care intaresc filozofia companiei si sunt cele care vorbesc cel mai bine despre calitatea firmei Luca Prest.  Va invitam sa accesati pagina PROIECTE pentru a vedea in imagini cele mai recente lucrari.

SCURT ISTORIC

Initial Firma de constructii – Luca Prest SRL a fost compusa doar din 5 ingineri cu experienta la cele mai mari lucrari din tara (IULIUS MALL TIMISOARA, VITAN MALL BUCURESTI, IULIUS MALL CLUJ, IULIUS MALL SUCEAVA), insa, datorita proiectelor ample contractate, am crescut numarul de angajati la peste 70 in anul 2010. Urmare a dezvoltarii companiei, cifra de afaceri a crescut  de la 400.000 euro in 2008 la peste 3.000.000 euro in 2009.

DATE GENERALE

Denumire: S.C. Luca Prest S.R.L.
Localitate: Cluj-Napoca; Judeţ: Cluj;
Adresa: Strada Sapatorilor, Nr.8
Telefon si fax: 0364-145702
Numărul de înmatriculare la Registrul Comertului: J12 / 1452 / 2008
CUI: RO23629701
Codul CAEN: 4211- Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor.

REALIZARI

  • cresterea cifrei de afaceri intr-o perioada de criza economica;
  • implementarea standardelor ISO 9001, ISO14001, ISO 18001;
  • participarea la cel mai mare proiect eolian din Romania;
  • continuarea colaborarii cu beneficiarii si partenerii nostrii.

OBIECTIVE

Cresterea continua a calitatii serviciilor oferite
Dezvoltarea companiei pe toate planurile

RECOMANDARE

Suntem in masura sa gasim cea mai buna rezolvare a planurilor si proiectelor dumneavoastra, de la proiectare pana la executia la cheie a proiectelor. Calitatea serviciilor noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele occidentale. SC Luca Prest SRL acorda atentie deosebita clientilor oferindu-le solutii optime pentru constructii civile si industriale, folosind materiale de cea mai buna calitate, echipamente de constructie performante si o echipa competenta si profesionista.

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei.

Pentru a vă împărtăşi orice alte experienţe din portofoliu, va stam cu placere la dispozitie.

Informatii Financiare Luca Prest

Datele financiare ale companiei Luca Prest in perioada 2010-2013