Home » Companie » Despre noi

Despre noi

FILOSOFIA

Filosofia firmei de construcții Luca Prest se circumscrie motto-ului  ”respect pentru construcții”, iar toate acțiunile noastre se îndreaptă în această  direcție.

  • Servicii remarcabile – realizare de proiecte ambițioase sau interesante, după a căror punere în exploatare să simţi că ai făcut ceva cu totul special.
  • Relația strânsă cu clienţii–  suntem structurați să ne respectăm clienții, respectiv să tratăm cu profesionalism și seriozitate fiecare proiect în parte pentru că, de ce nu, sunt cea mai bună carte de vizită a unei firme de construcții.
  • Dezvoltarea companiei–  căutăm să ne adaptăm continuu la cerințele pieții, să ne eficientizăm personalul și utilajele și să ne creștem cifra de afaceri de la an la an pentru a ne crea un nume și un renume pe piața construcțiilor pe plan național.
  • Seriozitate– am reușit să ne formăm o echipă de încredere și cu simț de răspundere care să reprezinte întocmai filozofia Luca Prest, astfel încât să putem garanta cea mai bună calitate clienților și beneficiarilor noștri.
  • Rezultatele sunt cele care întăresc filozofia companiei și sunt cele care vorbesc cel mai bine despre calitatea firmei Luca Prest. Vă invităm să accesați pagina PROIECTE pentru a vedea în imagini cele mai recente lucrări.

SCURT ISTORIC

Inițial, firma de constructii Luca Prest SRL a fost compusă doar din 5 ingineri cu experiență la cele mai mari lucrări din țară (IULIUS MALL TIMIȘOARA, VITAN MALL BUCUREȘTI, IULIUS MALL CLUJ, IULIUS MALL SUCEAVA), însă, datorită proiectelor ample contractate, am crescut numărul de angajați la peste 70 în anul 2010. Urmare a dezvoltării companiei, cifra de afaceri a crescut de la 400.000 euro în 2008 la peste 3.000.000 euro în 2009.

DATE GENERALE

Denumire: S.C. Luca Prest S.R.L.
Localitate: Cluj-Napoca; Judeţ: Cluj;
Adresa: Strada Taietura Turcului Nr.47 incinta Tetarom I
Telefon și fax: 0364-145702
Numărul de înmatriculare la Registrul Comerțului: J12 / 1452 / 2008
CUI: RO23629701
Codul CAEN: 4211- Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

REALIZĂRI

  • creșterea cifrei de afaceri într-o perioadă de criză economică;
  • implementarea standardelor ISO 9001, ISO14001, ISO 18001;
  • participarea la cel mai mare proiect eolian din România;
  • continuarea colaborării cu beneficiarii și partenerii noștrii.

OBIECTIVE

Creșterea continuă a calității serviciilor oferite
Dezvoltarea companiei pe toate planurile

RECOMANDARE

Suntem în măsură să găsim cea mai bună rezolvare a planurilor și proiectelor dumneavoastră, de la proiectare până la execuția la cheie a proiectelor. Calitatea serviciilor noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele și standardele occidentale. SC Luca Prest SRL acordă atenție deosebită clienților, oferindu-le soluții optime pentru construcții civile și industriale, folosind materiale de cea mai bună calitate, echipamente de construcție performante și o echipă competentă și profesionistă.

Un client mulțumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Aceasta este probabil explicația pentru faptul că majoritatea clienților noi ne contactează datorită recomandării firmei de către clienții vechi. Este un lucru de care suntem mândri, dar care, în același timp, ne face să fim atenți. Acordăm atenție fiecărui element al construcției și nu ne permitem să tratam cu superficialitate nici cea mai mică parte a construcției.

Pentru a vă împărtăşi orice alte experienţe din portofoliu, vă stăm cu plăcere la dispoziție.

 

Informații Financiare Luca Prest

Datele financiare ale companiei Luca Prest în perioada 2010-2015:

 

 

Nu exista formular definit cu acest nume.